Heb jij altijd al willen werken voor het CDA en in de internationale politiek? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die per mid-januari 2022 het team van CDA-Europarlementariër Tom Berendsen komt versterken.

Wat ga je doen?

Je fungeert als politiek klankbord bij de dagelijkse werkzaamheden van Tom Berendsen. Dit doe je in de functie van beleidsmedewerker (Accredited Parliamentary Assistent). Dit betekent het politiek en inhoudelijk adviseren, opinie- en beleidsstukken opstellen, rapporten schrijven, onderhandelingen begeleiden en bijeenkomsten voorbereiden op een of meerdere terreinen binnen zijn portefeuille.

Wat breng jij mee?

– Ervaring en netwerk binnen het CDA
– Affiniteit met Nederlandse en Europese politiek
– Een relevante en afgeronde HBO- of WO- opleiding

Wij zoeken een teamspeler met een pro-actieve houding, veel energie, goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor interculturele verhoudingen.

Wat kun je van ons verwachten?

Werken in het Europees Parlement is zeer dynamisch, intensief en internationaal, met bijpassende goede arbeidsvoorwaarden. De standplaats is Brussel, met regelmatige werkreizen naar Nederland en Frankrijk (Straatsburg).

Geïnteresseerd? Ben er dan snel bij! Stuur je CV met motivatie brief (niet langer dan 1 A4) vóór 28 november 2021 naar: tom.berendsen@europarl.europa.eu .Gesprekken met de daarvoor uitgenodigde kandidaten vinden plaats op 7 en 8 december. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen via het bovenstaande e-mailadres of met Danique de Jonge: +32 228 45623.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment