Een stage vinden midden in de corona-pandemie is niet gemakkelijk. En straks na de corona-tijd is het laatste dat je wilt extra studievertraging. Voor veel werkgevers is het moeilijk om een stagiair(e) een echt goede stage-ervaring te geven onder de huidige omstandigheden. Voor ons ook, maar wij vinden dat jongeren kansen moeten blijven krijgen om zich te ontwikkelen. Juist in deze tijd.  

Daarom openen wij een stageplek voor iemand die per medio februari 2021 gedurende enkele maanden het team van CDA-Europarlementariër Tom Berendsen komt versterken.

Je gaat een ondersteunende rol vervullen bij de dagelijkse werkzaamheden van Tom Berendsen. Ook andere stagevormen, zoals een onderzoek doen, zijn bespreekbaar. 

Natuurlijk met de nodige beperkingen: al onze vergaderingen, teamoverleggen en besprekingen vinden digitaal, vanuit huis, plaats. De standplaats van de stage is dan ook Nederland, met mogelijke werkreizen naar Brussel indien de situatie dat weer toelaat.

Heb jij altijd al willen werken in de (digitale) internationale dynamiek van het Europees Parlement? Heb je een relevante opleiding en affiniteit met (Europese) politiek en het CDA? Stuur dan je CV met motivatiebrief (niet langer dan 1 A4) vóór vrijdag 8 januari 2021 naar: tom.berendsen@ep.europa.eu.

Voor deze stage geldt een passende stagevergoeding. De startdatum en de lengte van de stage zijn bespreekbaar.

Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Danique de Jonge, via bovenstaand e-mailadres.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment